Novotel Breda
Kamers
1 Kamer, 1 Volw., 0 Kinderen
Kamers
-
1
+
Volw.
/Kamer
-
1
+
Kinderen
/Kamer
-
0
+
Volw.
Kinderen

Gratis WiFi Air Conditioning
Hier met beste prijsgarantie boeken

Breepark

Breepark


DOEN, WAT JE LEUK VINDT BIJ BREEPARK, THUISKOMEN BIJ NOVOTEL BREDA

Klaar voor je geboekte evenement bij Breepark Breda en zin om te gaan genieten? Dan rest enkel nog het boeken van je hotelovernachting bij Novotel Breda zodat je na het evenement kunt genieten van een welverdiende nachtrust. Voorafgaande aan het evenement even omkleden of lekker relaxen? Ook dan is het prettig om een plek te hebben waar je terecht kunt.

Breepark, doen wat je leuk vindt. Dat is waar het in Breepark om draait. In het grote vrijetijdsgebied aan de rand van Breda komen entertainment, sport en natuur op unieke wijze samen. En dat zorgt voor onbegrensde mogelijkheden.

Novotel Breda is een plek waar je thuis komt terwijl je weg bent van huis. Ons team staat klaar om je welkom te heten in ons hotel en je te verzorgen zodat het je tijdens je verblijf aan niets ontbreekt.

Speciaal voor de bezoekers van Breepark bieden wij speciale prijzen voor een hotel overnachting, inclusief ontbijt. Na het kiezen van de juiste verblijfsdatum zal ons systeem u direct de voordeel prijzen laten zien.

ROUTE

Novotel Breda is gelegen aan de rand van Breda, vlakbij de A16 tussen Antwerpen en Rotterdam. Via afslag 15 komt u direct uit bij Novotel Breda, gelegen na de derde stoplichten rechts. Via de A27 rijdt u via de zuidelijke rondweg rechtstreeks naar Novotel Breda.

Vanuit Novotel Breda is het slechts 10 minuten rijden naar het Breepark. Eén rechte weg vanaf het hotel, de zuidelijke rondweg van Breda, brengt u naar de ingang van het Breepark.

VOORDELEN INDIEN U BOEKT

Indien u bij ons een verblijf boekt krijgt u de volgende voordelen;

  • Een extra scherpe kamer prijs, speciaal voor gasten van Breepark
  • Ontbijt per persoon is inclusief in de prijs
  • In het gehele hotel is gratis wifi aanwezig
  • Mogelijkheid om een vroege check-in of late check-out bij de boeken

VRAGEN EN INFORMATIE

Indien er vragen zijn kunt u contact opnemen met Novotel Breda:

Algemeen hotel e-mail adres: moc.rocca@6150H
Evenementenafdeling: ln.aderbletovon@stneve 

CONTACTGEGEVENS BREEPARK

Bavelseparklaan
4817 ZX Breda
Postbus 5792
4801 ED Breda
076 – 76 304 76
ln.krapeerb@ofni